close

Prihlásenie

Top Panel
Úvod PDF Vytlačiť E-mail

Vitajte na stránkach firmy BM nábytok Beata Muchyová. Firma bola založená v roku 2000 a úspešne pôsobí na trhu v oblasti komplexných dodávok interiérov administratívnych priestorov podľa požiadaviek zákazníkov.

Dodávky nábytku, stoličiek, komplexné zariaďovanie inetriérov realizujeme po celom území Slovenska – konzultácie k projektom, vizualizácie, dopravu a montáž nábytku poskytujeme bezplatne.

Na našej stránke nájdete viacero typovo i charakterovo odlišných nábytkových systémov určených pre vybavenie kancelárií, recepcií, informačných pultov, pracovní a podobne.

Súčasťou našej ponuky je aj široká škála kancelárskych stoličiek, kresiel, priemyselných stoličiek, stoličky pre zdravotníctvo a stoličky pre zdravé sedenie.

V oblasti poskytovania služieb ponúkame tvorbu vizualizácií interiérov (návrhy nájdete na našej stránke pri jednotlivých typových radách nábytku), vypožičanie nábytku, výrobu atypických prvkov, komplexné stavebné úpravy interiérov, dopravu a montáž nábytku.

Pokiaľ ste sa nás rozhodli osloviť vzdialenosť nie je nikdy prekážkou. Po vzájomnej dohode Vás navštívime, pozrieme si priestory interiéru a následné vizuálizácie a cenové ponuky sa k Vám spoľahlivo dostanú aj e-mailom.
Samozrejme Vás veľmi ochotne privítajú na našej vzorkovni naše pracovníčky obchodného oddelenia.

Ďakujeme za porozumenie, stránka je stále dopĺňaná o nové informácie. Pokiaľ máte záujem o informácie, ktoré ešte nie sú zobrazené prosím kontaktujte nás na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spambotmi. Ak ju chcete vidieť, je potrebné aby ste mali zapnutý JavaScript.